fbpx
Menu Menu

Gęsina na dzień Św. Marcina

baner gesina

Gęsina na dzień Św. Marcina na Warmii i Mazurach. Serdecznie zapraszamy w dniach . do Restauracji Hotelu Star-Dadaj, aby celebrować Narodowe Święto Niepodległości w pięknych okolicznościach przyrody Warmii i Mazur, delektując się najlepszą w tej porze roku gęsiną.

Na Świętego Marcina najlepsza w Dadaju gęsina

Menu za zł / os.

  • Pate z gęsich wątróbek
  • Rosół z gęsi z makaronem własnej produkcji
  • Udo z gęsi w sosie wiśniowym
  • Gratina z batatów i cukinii, pieczone warzywa
  • Sernik na tłuszczu gęsim z owocami
  • Sok / woda, kawa, herbata

Menu dla najmłodszych za zł / os.

  • Rosołek z makaronem
  • Nuggetsy
  • Frytki
  • Surówka z marchewki z jabłkiem
  • Lody
  • Kompot

Dodatkowo:

Wszystkie nasze dania przygotowane są ze zdrowych i ekologicznych produktów

Dla dzieci dostępny “małpi gaj”.

Dla dorosłych polecamy dedykowane wino – zł / butelka

Rezerwacja stolików w godzinach 08:00 – 19:00 pod nr tel.: 89 514 57 29 do dnia

Skontaktuj się z nami

Star-Dadaj hotel na Mazurach

Recepcja

tel. +48 89 514 57 29,
tel. +48 89 514 59 10,
tel. kom. +48 882 133 968
e-mail: hotel@star-dadaj.pl

Dział Marketingu i Sprzedaży / Rezerwacje grup /
Oferta biznesowa / Oferta sportowa

Dyrektor Marketingu
Sylwia – tel. +48 604 912 038
e-mail: s.langer@star-dadaj.pl

Dział Marketingu
e-mail: marketing@star-dadaj.pl
Joanna – tel. +48 604 966 432, e-mail: j.jedrzejczyk@star-dadaj.pl

Imprezy okolicznościowe / Wesela
tel. +48 604 966 432,
tel. +48 604 912 038
e-mail: wesela@star-dadaj.pl

SPA
tel. +48 660 408 970
spa@star-dadaj.pl

Przejdź do kontaktu
PFR Hotel Star-Dadaj
Zamnij menu