Gęsina na dzień Św. Marcina
Gęsina na dzień Św. Marcina na Warmii i Mazurach. Serdecznie zapraszamy w dniach . do Restauracji Hotelu Star-Dadaj, aby celebrować Narodowe Święto Niepodległości w pięknych okolicznościach przyrody Warmii i Mazur, delektując się najlepszą w tej porze roku gęsiną.
Na Świętego Marcina najlepsza w Dadaju gęsina
Menu za zł / os.
- Pate z gęsich wątróbek
- Rosół z gęsi z makaronem własnej produkcji
- Udo z gęsi w sosie wiśniowym
- Gratina z batatów i cukinii, pieczone warzywa
- Sernik na tłuszczu gęsim z owocami
- Sok / woda, kawa, herbata
Menu dla najmłodszych za zł / os.
- Rosołek z makaronem
- Nuggetsy
- Frytki
- Surówka z marchewki z jabłkiem
- Lody
- Kompot
Dodatkowo:
Wszystkie nasze dania przygotowane są ze zdrowych i ekologicznych produktów
Dla dzieci dostępny “małpi gaj”.
Dla dorosłych polecamy dedykowane wino – zł / butelka
Rezerwacja stolików w godzinach 08:00 – 19:00 pod nr tel.: 89 514 57 29 do dnia
Skontaktuj się z nami
Recepcja
tel. +48 89 514 57 29,
tel. +48 89 514 59 10,
tel. kom. +48 882 133 968
e-mail: hotel@star-dadaj.pl
Dział Marketingu i Sprzedaży / Rezerwacje grup /
Oferta biznesowa / Oferta sportowa
Dyrektor Marketingu
Sylwia – tel. +48 604 912 038
e-mail: s.langer@star-dadaj.pl
Dział Marketingu
e-mail: marketing@star-dadaj.pl
Joanna – tel. +48 604 966 432, e-mail: j.jedrzejczyk@star-dadaj.pl
Iwona – tel. +48 694 428 912, e-mail: i.kopanska@star-dadaj.pl