Catering Wielkanocny

wielkanoc w Hotelu Star-Dadaj na Mazurach

Kuchnia Hotelu Star-Dadaj *** Resort & SPA, dbając o tradycję, przygotowuje catering staropolskich Dań Wielkanocnych dostępnych na zamówienie. Zapraszamy do zapoznania się z menu i cennikiem poniżej oraz składania zamówień  telefonicznie bądź mailowo.


Zamówienia można składać do 08.04.2020r. włącznie.

Dla zamówień powyżej 300zł dowóz na terenie Olsztyna i okolic gratis.

Dla zamówień poniżej 300zł dowóz ustalany indywidualnie.

Odbiór osobisty w Hotelu Star-Dadaj – rabat -5% na całe zamówienie.

Płatność z góry przelewem na konto lub gotówką w kasie Hotelu.

 

Kontakt w sprawie zamówień: tel. +48 882 133 968 lub e-mail: hotel@star-dadaj.pl


ZUPY – 20 zł / 1 litr

  • żur staropolski na wędzonce z nutką chrzanu  i jajkiem
  • barszcz biały na boczku
  • zupa pokrzywowa z serkiem mascarpone
  • flaczki staropolskie

DANIA GŁÓWNE

  • karkówka z pomarańczami porcja 12 zł/150g
  • perliczka faszerowana po polsku (wątróbka, chałka) 75 zł/1szt
  • zraz wp w sosie grzybowym 12 zł/150g
  • pierś z kaczki w glazurze pomarańczowej 18 zł/150g
  • udko kacze w sosie jabłkowym 12 zł/1szt
  • faszerowane udko z kurczaka (warzywa, pieczarki, feta) 10 zł/1szt
  • schab pieczony w mleku 10 zł/150g
  • chrupiące pałki z kurczaka 7 zł/porcja 150g
  • bigos z mięsem i kielbasa 20 zł/1kg
  • kotlety warzywne w migdałach 6 zł/1szt 200g
  • kotlety jajeczne 6 zł/1szt
  • pstrąg w migdałach 25 zł/1szt 350g
  • sandacz w sosie kurkowym 20 zł/ok. 200g
  • wieniec z miesa mielonego z jajkiem i boczkiem  8 zł/150g

BUFET ZIMNY

  • półmisek masarza 55 zł/kg
  • schab długodojrzewający 60 zł/kg
  • schab pieczony ze sliwką i morelą 55 zł/kg
  • rolowany boczek pieczony 55 zł/kg
  • karkówka pieczona 55 zł/kg
  • galaretka drobiowa 30 zł/kg
  • galaretka wp 30 zł/kg
  • pasztet drobiowy z kurką 38 zł/kg
  • pasztet wieprzowo – wołowy z żurawiną 38 zł/kg
  • śledź z cebulką, koprem i żurawiną  20 zł/kg
  • śledź po cygańsku 20 zł/kg
  • biała kiełbasa surowa i wedzona 42 zł/kg
  • galantyna z kurczaka 45 zł/kg
  • ryba miruna po grecku 55 zł/kg
  • pierogi pieczone ze szczupakiem 5 zł/szt 100g
  • jajko faszerowane 3 zł/szt. 2 połówki
  • kolorowy talerz świątecznych jaj faszerowanych (różne musy, farsze) 2.50 zł/szt 2 połówki
  • wytrawne roladki naleśnikowe (łosoś ,szpinak, serek nat., szynka) 2.00 zł/100g

CIASTA

  • mazurki (kajmakowy, orzechowy, pomarańczowy) 28 zł/500g
  • sernik wiedeński 30 zł/kg
  • babki wielkanocne (piaskowa, cytrynowa, pomarańczowa z rodzynkami) 15 zł/kg

 

Zamówienia można składać do 08.04.2020r. włącznie.

Dla zamówień powyżej 300zł dowóz na terenie Olsztyna i okolic gratis.

Dla zamówień poniżej 300zł dowóz ustalany indywidualnie.

Odbiór osobisty w Hotelu Star-Dadaj – rabat -5% na całe zamówienie.

Płatność z góry przelewem na konto lub gotówką w kasie Hotelu.

 

Kontakt w sprawie zamówień: tel. +48 882 133 968 lub e-mail: hotel@star-dadaj.pl


catering_wielkanocny_2020


Zgodnie z Uchwałą nr XII (123) 2019 Rady Miejskiej w Barczewie z dnia 30 września 2019 roku, do kosztu pobytu dłuższego niż doba należy doliczyć opłatę miejscową w wysokości 2,30 zł/os./doba. Opłata obowiązuje od 1 stycznia 2020.


Zapytaj o ofertę

Inne pakiety

Skontaktuj się z nami

Hotel Star-Dadaj nad jeziorem na Mazurach

Recepcja

tel. +48 89 514 57 29,
tel. +48 89 514 59 10,
tel. kom. +48 882 133 968
e-mail: hotel@star-dadaj.pl

Dział Marketingu i Sprzedaży / Rezerwacje grup /
Oferta biznesowa / Oferta sportowa

Kierownik ds. marketingu
Tomasz – tel. 694-428-912
e-mail: t.brzozowski@star-dadaj.pl

e-mail: marketing@star-dadaj.pl
Joanna – tel. +48 604 966 432
Sabina – tel. +48 666 055 092

Imprezy okolicznościowe / Wesela

Sabina – tel. +48 666 055 092
wesele@star-dadaj.pl

SPA

tel. +48 660 408 970
spa@star-dadaj.pl

Przejdź do kontaktu

Sprawdź dostępność