fbpx
Menu Menu

Catering Wielkanocny

catering wielkanocny

Kuchnia Hotelu Star-Dadaj *** Resort & SPA, dbając o tradycję, przygotowuje catering staropolskich Dań Wielkanocnych dostępnych na zamówienie. Zapraszamy do zapoznania się z menu i cennikiem poniżej oraz składania zamówień telefonicznie bądź mailowo.


Zamówienia można składać do 26.03.2021r. włącznie.

Odbiór osobisty w Hotelu Star-Dadaj.

Rabat -5% na całe zamówienie powyżej 300 zł.

Płatność z góry przelewem na konto lub gotówką w kasie Hotelu.

Kontakt w sprawie zamówień: tel. +48 882 133 968 lub e-mail: hotel@star-dadaj.pl


ZUPY – 1 litr

  • żur staropolski na wędzonce z nutką chrzanu i jajkiem 20zł
  • barszcz biały na boczku 15 zł
  • zupa szczawiowa 15zł
  • zupa rybna z owocami morza i lanymi kluseczkami 30zł

DANIA GŁÓWNE

  • karkówka w sosie wermutowym porcja 10 zł/150g
  • zraz wp. w sosie grzybowym 12 zł/150g
  • udko kacze w pomarańczach 15 zł/1szt
  • faszerowane udko z kurczaka (warzywa, pieczarki, feta) 10 zł/1szt
  • roladki z piersi kurczaka z boczkiem i suszoną śliwką 12zł/1 szt
  • bigos z mięsem i kiełbasa 20 zł/1kg
  • kotlety warzywne w migdałach 7 zł/1szt 200g
  • kotlety jajeczne 5 zł/1szt
  • pstrąg z pieca w migdałach 25 zł/1szt 300g
  • sandacz w sosie kurkowym 20 zł/ok. 150g
  • klops z mięsa mielonego z jajkiem i boczkiem 10 zł/150g

BUFET ZIMNY

  • wędzone mięsa (karkówka, schab i boczek) 48 zł za 1kg
  • schab pieczony ze śliwką i morelą 45 zł/kg
  • rolowany boczek pieczony 45 zł/kg
  • karkówka pieczona 45 zł/kg
  • galaretka drobiowa 20 zł/kg
  • galaretka wp 20 zł/kg
  • pasztet drobiowy z kurką 30 zł/kg
  • pasztet wieprzowo – wołowy z żurawiną 30 zł/kg
  • śledź z cebulką, koprem i żurawiną 20 zł/kg
  • śledź po cygańsku 20 zł/kg
  • biała kiełbasa surowa i wędzona 38zł/kg
  • galantyna z kurczaka 30 zł/kg
  • ryba miruna po grecku 35 zł/kg
  • kolorowy talerz świątecznych jaj faszerowanych (różne musy, farsze – 3 rodzaje) 5 zł/szt 2 połówki
  • wytrawne roladki naleśnikowe (łosoś ,szpinak, serek naturalny) 5 zł/100g

CIASTA

  • mazurek kajmakowy 28 zł/500g
  • sernik ze śliwką na kruchym spodzie 30 zł/kg
  • babka wielkanocna z rodzynkami 15 zł szt
  • pascha wielkanocna z bakaliami 30 zł /0.5 kg

 

Kontakt w sprawie zamówień: tel. +48 882 133 968 lub e-mail: hotel@star-dadaj.pl

Skontaktuj się z nami

Star-Dadaj hotel na Mazurach

Recepcja

tel. +48 89 514 57 29,
tel. +48 89 514 59 10,
tel. kom. +48 882 133 968
e-mail: hotel@star-dadaj.pl

Dział Marketingu i Sprzedaży / Rezerwacje grup /
Oferta biznesowa / Oferta sportowa

Dyrektor Marketingu
Sylwia – tel. +48 604 912 038
e-mail: s.langer@star-dadaj.pl

Dział Marketingu
e-mail: marketing@star-dadaj.pl
Joanna – tel. +48 604 966 432, e-mail: j.jedrzejczyk@star-dadaj.pl
Adam – tel. +48 694 428 912, e-mail: a.stefanski@star-dadaj.pl

Imprezy okolicznościowe / Wesela
tel. +48 604 966 432,
tel. +48 604 912 038
e-mail: wesela@star-dadaj.pl

SPA
tel. +48 660 408 970
spa@star-dadaj.pl

Przejdź do kontaktu
PFR Hotel Star-Dadaj
Zamnij menu