Catering Wielkanocny

Kuchnia Hotelu Star-Dadaj *** Resort & SPA, dbając o tradycję, przygotowuje catering staropolskich Dań Wielkanocnych dostępnych na zamówienie. Zapraszamy do zapoznania się z menu i cennikiem poniżej oraz składania zamówień telefonicznie bądź mailowo.
Zamówienia można składać do 26.03.2021r. włącznie.
Odbiór osobisty w Hotelu Star-Dadaj.
Rabat -5% na całe zamówienie powyżej 300 zł.
Płatność z góry przelewem na konto lub gotówką w kasie Hotelu.
Kontakt w sprawie zamówień: tel. +48 882 133 968 lub e-mail: hotel@star-dadaj.pl
ZUPY – 1 litr
- żur staropolski na wędzonce z nutką chrzanu i jajkiem 20zł
- barszcz biały na boczku 15 zł
- zupa szczawiowa 15zł
- zupa rybna z owocami morza i lanymi kluseczkami 30zł
DANIA GŁÓWNE
- karkówka w sosie wermutowym porcja 10 zł/150g
- zraz wp. w sosie grzybowym 12 zł/150g
- udko kacze w pomarańczach 15 zł/1szt
- faszerowane udko z kurczaka (warzywa, pieczarki, feta) 10 zł/1szt
- roladki z piersi kurczaka z boczkiem i suszoną śliwką 12zł/1 szt
- bigos z mięsem i kiełbasa 20 zł/1kg
- kotlety warzywne w migdałach 7 zł/1szt 200g
- kotlety jajeczne 5 zł/1szt
- pstrąg z pieca w migdałach 25 zł/1szt 300g
- sandacz w sosie kurkowym 20 zł/ok. 150g
- klops z mięsa mielonego z jajkiem i boczkiem 10 zł/150g
BUFET ZIMNY
- wędzone mięsa (karkówka, schab i boczek) 48 zł za 1kg
- schab pieczony ze śliwką i morelą 45 zł/kg
- rolowany boczek pieczony 45 zł/kg
- karkówka pieczona 45 zł/kg
- galaretka drobiowa 20 zł/kg
- galaretka wp 20 zł/kg
- pasztet drobiowy z kurką 30 zł/kg
- pasztet wieprzowo – wołowy z żurawiną 30 zł/kg
- śledź z cebulką, koprem i żurawiną 20 zł/kg
- śledź po cygańsku 20 zł/kg
- biała kiełbasa surowa i wędzona 38zł/kg
- galantyna z kurczaka 30 zł/kg
- ryba miruna po grecku 35 zł/kg
- kolorowy talerz świątecznych jaj faszerowanych (różne musy, farsze – 3 rodzaje) 5 zł/szt 2 połówki
- wytrawne roladki naleśnikowe (łosoś ,szpinak, serek naturalny) 5 zł/100g
CIASTA
- mazurek kajmakowy 28 zł/500g
- sernik ze śliwką na kruchym spodzie 30 zł/kg
- babka wielkanocna z rodzynkami 15 zł szt
- pascha wielkanocna z bakaliami 30 zł /0.5 kg
Kontakt w sprawie zamówień: tel. +48 882 133 968 lub e-mail: hotel@star-dadaj.pl
Skontaktuj się z nami

Recepcja
tel. +48 89 514 57 29,
tel. +48 89 514 59 10,
tel. kom. +48 882 133 968
e-mail: hotel@star-dadaj.pl
Dział Marketingu i Sprzedaży / Rezerwacje grup /
Oferta biznesowa / Oferta sportowa
Dyrektor Marketingu
Sylwia – tel. +48 604 912 038
e-mail: s.langer@star-dadaj.pl
Dział Marketingu
e-mail: marketing@star-dadaj.pl
Joanna – tel. +48 604 966 432, e-mail: j.jedrzejczyk@star-dadaj.pl
Adam – tel. +48 694 428 912, e-mail: a.stefanski@star-dadaj.pl