Catering Świąteczny

CATERING ŚWIĄTECZNY / WIGILIJNY
Kuchnia Hotelu Star-Dadaj *** Resort & SPA, dbając o tradycję i wszelkie procedury bezpieczeństwa, przygotowuje Catering wyjątkowych Dań na Święta Bożego Narodzenia i Kolację Wigilijną. Specjalnie dobrane i świeże produkty, oryginalne receptury oraz wędliny z własnej wędzarni – gwarantują niepowtarzalny smak i aromat. Zapraszamy do zapoznania się z menu i cennikiem poniżej oraz składania zamówień telefonicznie bądź mailowo.
WĘDLINY / WĘDZONKI Z WŁASNEJ WĘDZARNI
- kiełbasa wieprzowa / drobiowa 40 zł / kg
- szynka 47 zł / kg
- boczek 45 zł / kg
- baleron 45 zł / kg
- schab wędzony 45 zł / kg
- polędwica długodojrzewająca 48 zł / kg
PASZTETY
- pasztet z kurkami 32 zł/kg
- pasztet ze śliwką i z orzechami 32 zł / kg
- pasztet z kaczki z żurawiną 35 zł / kg
DANIA GŁÓWNE
- wigilijna kapusta z grzybami 15 zł / kg
- barszcz wigilijny 12 zł / 1 litr + pieróg drożdżowy 3 zł/szt.
- kaczka w całości z jabłkiem 65 zł/szt.
- kurczak faszerowany b / k 48 zł/szt.
- karp w galarecie 35 zł/ 5 porcji
- karp smażony z migdałami 35 zł/ 5 porcji
- sandacz z orzechami 35 zł/ 5 porcji
- śledzie z cynamonem i suszoną śliwką 12 zł / 0,5 kg
Zamówienia można składać do 18.12.2020r. włącznie!
Odbiór osobisty w Hotelu Star-Dadaj.
Płatność z góry przelewem na konto lub gotówką / kartą w kasie Hotelu.
Zamówienia przy kwocie minimum 50 zł
Kontakt w sprawie zamówień:
tel. +48 882 133 968 lub e-mail: hotel@star-dadaj.pl
Skontaktuj się z nami

Recepcja
tel. +48 89 514 57 29,
tel. +48 89 514 59 10,
tel. kom. +48 882 133 968
e-mail: hotel@star-dadaj.pl
Dział Marketingu i Sprzedaży / Rezerwacje grup /
Oferta biznesowa / Oferta sportowa
Kierownik ds. marketingu
Tomasz – tel. 694-428-912
e-mail: t.brzozowski@star-dadaj.pl
e-mail: marketing@star-dadaj.pl
Joanna – tel. +48 604 966 432
Imprezy okolicznościowe / Wesela
tel. +48 604 966 432,
tel. +48 604 912 038
e-mail: wesela@star-dadaj.pl