fbpx
Menu Menu

Catering Andrzejkowy

catering andrzejkowy

CATERING ANDRZEJKOWY

Kuchnia Hotelu Star-Dadaj *** Resort & SPA, dbając o tradycję i wszelkie procedury bezpieczeństwa, przygotowuje Catering wyjątkowych Dań na Andrzejki, dostępnych na zamówienie. Zapraszamy do zapoznania się z menu i cennikiem poniżej oraz składania zamówień telefonicznie bądź mailowo.

ZUPY – 15 zł / 1 litr

  • krem z białych warzyw z pierożkami dyniowymi
  • krem paprykowo-pomidorowy z avokado i kukurydzą

DANIA GŁÓWNE

  • polędwiczka wieprzowa, faszerowana kurkami 12 zł/100g
  • łosoś w miodowo-musztardowej marynacie 15 zł/100g
  • udka kacze w pomarańczach 12 zł/ szt.
  • perliczka faszerowana b / k 60 zł / szt.

DANIA ZIMNE

  • półmisek wędzonek dla 4 osób 20 zł
  • mini ptysie z pieczarkami 3 zł/szt.
  • kruche paszteciki z kapustą i z grzybami 2 zł/szt.
  • wędzony łosoś na cieście francuskim 3 zł/szt.
  • galaretka drobiowa 2,5 zł/szt.
  • koreczki śledziowe 2 zł / szt.

Zamówienia można składać do 23.11.2020r. włącznie!

Odbiór osobisty w Hotelu Star-Dadaj

Płatność z góry przelewem na konto lub gotówką / kartą w kasie Hotelu.

Zamówienia przy kwocie minimum 50 zł

Kontakt w sprawie zamówień:

tel. +48 882 133 968 lub e-mail: hotel@star-dadaj.pl

Skontaktuj się z nami

Star-Dadaj hotel na Mazurach

Recepcja

tel. +48 89 514 57 29,
tel. +48 89 514 59 10,
tel. kom. +48 882 133 968
e-mail: hotel@star-dadaj.pl

Dział Marketingu i Sprzedaży / Rezerwacje grup /
Oferta biznesowa / Oferta sportowa

Kierownik ds. marketingu
Tomasz – tel. 694-428-912
e-mail: t.brzozowski@star-dadaj.pl

e-mail: marketing@star-dadaj.pl
Joanna – tel. +48 604 966 432

Imprezy okolicznościowe / Wesela

tel. +48 604 966 432,
tel. +48 604 912 038
e-mail: wesela@star-dadaj.pl

SPA

tel. +48 660 408 970
spa@star-dadaj.pl

Przejdź do kontaktu
PFR Hotel Star-Dadaj
Zamnij menu