Catering Andrzejkowy

CATERING ANDRZEJKOWY
Kuchnia Hotelu Star-Dadaj *** Resort & SPA, dbając o tradycję i wszelkie procedury bezpieczeństwa, przygotowuje Catering wyjątkowych Dań na Andrzejki, dostępnych na zamówienie. Zapraszamy do zapoznania się z menu i cennikiem poniżej oraz składania zamówień telefonicznie bądź mailowo.
ZUPY – 15 zł / 1 litr
- krem z białych warzyw z pierożkami dyniowymi
- krem paprykowo-pomidorowy z avokado i kukurydzą
DANIA GŁÓWNE
- polędwiczka wieprzowa, faszerowana kurkami 12 zł/100g
- łosoś w miodowo-musztardowej marynacie 15 zł/100g
- udka kacze w pomarańczach 12 zł/ szt.
- perliczka faszerowana b / k 60 zł / szt.
DANIA ZIMNE
- półmisek wędzonek dla 4 osób 20 zł
- mini ptysie z pieczarkami 3 zł/szt.
- kruche paszteciki z kapustą i z grzybami 2 zł/szt.
- wędzony łosoś na cieście francuskim 3 zł/szt.
- galaretka drobiowa 2,5 zł/szt.
- koreczki śledziowe 2 zł / szt.
Zamówienia można składać do 23.11.2020r. włącznie!
Odbiór osobisty w Hotelu Star-Dadaj
Płatność z góry przelewem na konto lub gotówką / kartą w kasie Hotelu.
Zamówienia przy kwocie minimum 50 zł
Kontakt w sprawie zamówień:
tel. +48 882 133 968 lub e-mail: hotel@star-dadaj.pl
Skontaktuj się z nami

Recepcja
tel. +48 89 514 57 29,
tel. +48 89 514 59 10,
tel. kom. +48 882 133 968
e-mail: hotel@star-dadaj.pl
Dział Marketingu i Sprzedaży / Rezerwacje grup /
Oferta biznesowa / Oferta sportowa
Kierownik ds. marketingu
Tomasz – tel. 694-428-912
e-mail: t.brzozowski@star-dadaj.pl
e-mail: marketing@star-dadaj.pl
Joanna – tel. +48 604 966 432
Imprezy okolicznościowe / Wesela
tel. +48 604 966 432,
tel. +48 604 912 038
e-mail: wesela@star-dadaj.pl